Online avond voor begeleiders: Belichaamd present zijn aan den lijve ervaren. Voorproef van de 5-daagse leergang op 22 januari 2024 19.00 – 20.30 uur

Op deze informatieavond word je als begeleider meegenomen in de ervaring van presentie. Die presentie houdt in dat je meer aanwezig raakt in het hier en nu en dat je het levensverhaal van de ander vanuit je hart kunt ontmoeten. En, zodra je als begeleider zelf meer present raakt in Hoofd-Hart-Buik, is het mogelijk om degene die je begeleidt daarin mee te nemen, waardoor er vaak een andere blik komt op de situatie, met nieuwe antwoorden.

Tevens krijg je op deze avond informatie over de 5-daagse leergang voor professionals en is er gelegenheid tot vragen stellen. De gegeven lichaamsgerichte diagnostiek en lichaamsgerichte interventies in de 5-daagse leergang geven concrete ingangen om de wijsheid van het lichaam directer te benutten. Specifieke oefenseries ondersteunen de integratie en toepassing van het materiaal in het dagelijks leven. Annet geeft deze avond voorbeelden van wat je kunt waarnemen bij clienten en hoe je ermee kunt werken. Ze belicht een aantal casussen uit de praktijk.

Doel van de leergang is om te werken naar een belichaamde presentie, waardoor gezonde grenzen en keuzes moeitelozer gemaakt kunnen worden! Ons lichaam geeft immers de hele dag seintjes wat voedend voor ons is en wat niet.

.

Deze avond is kosteloos. Hieronder kun je je aanmelden, zodat we je vooraf de link naar de online avond kunnen mailen.

Praktische informatie

  • doelgroep: psychologen, HR-professionals, POH-GGZ, trainers en coaches
  • datum: 22 januari 2024
  • tijd: 19.00 – 20.30 uur