Leiders worden wijzer, krachtiger en duidelijkere communicatoren als denken, voelen en doen met elkaar samenwerken

 

Hij, die met zijn handen werkt,
is een arbeider.
Hij, die met zijn handen en zijn hoofd werkt,
is een vakman.
Hij, die met zijn handen, hoofd en hart werkt,
is een levenskunstenaar.

Franciscus van Assisi

 

Ben je een leidinggevende die een veilig klankbord of spiegel wil?

 

Individuele mogelijkheden

Als leidinggevende of begeleider krijg je niet altijd directe feedback. Wil je graag dat iemand vanuit een totaaloverzicht meekijkt naar situaties die je aandacht vragen?

De body-mind-scan is een methodiek die ik dan individueel toepas. Deze geeft een energetische blauwdruk van hoe je je potentie benut in werk en privé. Hoe denken, voelen en handelen op elkaar aansluiten. Je krijgt gebalanceerde feedback tussen wat goed gaat en wat nog beter kan. Gebalanceerd omdat je met de body-mind-scan erkend wordt in wie je uniek bent en wat je kunt bijdragen. Dat geeft rust en helderheid. Je leert uitdagingen vanuit die basis te benaderen. Je krijgt overzicht over je totale palet aan kwaliteiten en hoe deze verder te ontplooien.

 

Wil je als leidinggevenden of als team effectiever met elkaar samenwerken?

 

We hebben het volgende in-company trainingsaanbod voor organisaties:

 • Natuurlijk Leiderschap de 3 A's©: Assertief, Authentiek en Autonoom.
  Lees meer...
 • Het lichaam lezen 3D©: verbaal en non-verbaal sterk Lees meer

In overleg kan een 1-daagse of een meerdaagse gegeven worden.

 

  Opdrachtgevers

  'De Body Mind Scan was voor mij een eye opener waarbij ik ontdekte welke aspecten van het dagelijkse leven terug te lezen zijn in het lichaam en hoofd. Annet kon goed beoordelen waar in het lichaam en hoofd signalen te vinden zijn over hoe het gaat op gebied van werk en privé.
  In het coachingstraject werd veel aandacht besteed aan rust vinden op zowel fysiek als mentaal vlak. Annet heeft me geleerd om afstand te nemen van externe factoren en me hier minder door te laten beïnvloeden. Ze reikte hulpmiddelen aan om dichter bij mezelf te komen en te handelen vanuit eigen behoeften. Na het traject met Annet heb ik het gevoel dat ik dingen beter los kan laten en hierdoor ook meer rust kan ervaren'.
  Saskia - Leidinggevende

   

  'Ik heb sinds onze kennismaking in 2013 veel van je geleerd. Vooral heb ik meer leren vertrouwen wat mijn zintuigen waarnemen. Het bewust waarnemen van wat ik voel-zie-hoor interpreteren en teruggeven. Luisteren naar mijn eigen lichaamswijsheid en dit serieus nemen. Integreren van Hoofd-Hart-Buik. Naast al mijn denken ook vooral voelen! Ik geniet van onze samenwerking en het steeds weer vormgeven van steeds weer nieuwe ideeën en plannen. Dank je wel dat ik de afgelopen jaren mocht meelopen op jouw pad.'
  Karin – Leidinggevende ROC

  Overige recensies