Van binnen weet je alles

Het geeft een meerwaarde als professionals de talenten van mensen zowel
via de verbale als de non-verbale taal kunnen herkennen en helpen tot expressie te brengen.
(Uit Handboek pag. 12)

Opleiding De psychologie van het Lichaam

De opleiding ’De Psychologie van het Lichaam’ is opgericht en ontwikkeld door Annet van Laar voor professionals, die naast hun oorspronkelijke vakdeskundigheid het vermogen willen ontwikkelen om lichaamstaal te verstaan en doeltreffend te integreren in hun coachings-, trainings- of begeleidingspraktijk.

Annet ontwikkelde de methodieken die in de opleiding gedoceerd worden, zoals het 7-kwaliteitenpalet® en de BodyMindScan©. Aan de hand van deze methodieken leer je de 7 vitale kwaliteiten die het lichaam herbergt, fysiek, emotioneel en mentaal kennen. De oorspronkelijke levenskracht komt vrij als je vitale kwaliteiten niet alleen emotioneel en mentaal tot hun recht kunnen komen maar ook fysiek geïntegreerd zijn.

Annet rondt in 2018 haar laatste jaar als opleider op deze opleiding af en blijft verbonden als gastopleider. Zij geeft de professionaliseringsdagen aan afgestudeerden en licentiehouders. Lees meer over de professionalisering/licentie 7-kwaliteitenpalet®

Meer informatie over in welke stappen je de opleiding kunt volgen en de inhoud van de opleiding en het vervolg vind je op de website van de opleiding.

Verder geeft Annet:

Contact met Buro Van Laar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.