Van binnen weet je alles

De mens is in een voortdurend proces van veranderen en bewegen op weg naar wie hij in potentie is.
Het functioneren vanuit een totaliteit is een centraal begrip bij het ontdekken van die potentie.
(uit handboek p.17)

Retraites

Zomerintensive Hoofd-Hart-Buik Alignmentⓒ voor professionals en leidinggevenden 19 – 21 juni 2020

De 3-daagse zomerintensive 2020 Hoofd-Hart-Buik Alignmentⓒ voor professionals en leidinggevenden is helemaal voor jezelf. De intensive bewerkstelligt een enorme veerkracht en geeft richting aan je werk en leven. Het specifieke thema wordt na de zomervakantie bekend.

Voorlopige Programma
Het programma bestaat uit gerichte oefeningen voor de 3 centra van hoofd, hart en buik, de 7 vitale kwaliteiten en chi-oefeningen. Per dag verkennen wij één van de 3 centra, in uitwisseling met de natuur. Het programma loopt door tot in de avond, met tussendoor ook tijd voor jezelf. Op de laatste ochtend lopen we het labyrint. We werken zowel binnen als buiten: Binnen in de ruime tuinzaal en buiten in de prachtige tuin en in het natuurschoon van de omgeving.

Reacties van eerdere deelnemers:

”De zomerintensive van Annet is een diepgaande intensive met vele verschillende werkvormen. Het raakt hoofd, hart en buik. Nog maanden werken de oefeningen door. Annet is een top professional met een lieve persoonlijkheid. Zij raakt de kern bij de deelnemers. Echte aanrader!”
Andrea Lambrichs de Bruin – Directeur Stichting Bijzondere Tandheelkunde Amsterdam

‘’De 3-daagse heeft me vernieuwde levenslust, veerkracht en inzicht in de samenhang tussen hoofd-, hart-, en buikkwaliteiten gegeven. En een stimulans om verder de weg op te gaan van integratie, heling en regie. Annet is zelf het voorbeeld van integratie van Hoofd-Hart-Buik”
Jan Ausum – Coach, trainer, mediator

”De begeleiding van Annet staat garant voor veiligheid, respect, diepgang, afwisseling en lichtheid. Alles wat ze zei was raak, niets teveel, niets te weinig.”

‘Annet is inhoudelijk zeer sterk, aards en direct en heeft een unieke stijl. Goed leiderschap.”

Contact met Buro Van Laar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.