Van binnen weet je alles

De mens is in een voortdurend proces van veranderen en bewegen op weg naar wie hij in potentie is.
Het functioneren vanuit een totaliteit is een centraal begrip bij het ontdekken van die potentie.
(uit handboek p.17)

Intensives

Zomerintensive 2020: Keuzes maken die ‘kloppen’ voor professionals en leidinggevenden
Deze intensive is helemaal voor jezelf als begeleider en/of leidinggevende. De dagen geven je vertrouwen in je beslissingen en een boost aan je vitaliteit.

Elke dag maken we talloze keuzes: beslissingen die moeiteloos genomen worden genereren creatieve energie; deze beslissingen zijn authentiek en fris. Beslissingen die vanuit overleving en spanning gemaakt zijn genereren spanning en veelal obstakels. Hoe krijgen we toegang tot die moeiteloosheid?


De 3-daagse vindt plaats 20-21 juni, 1 september, 12-13 november 2020, deels online en deels in de vrije natuur aan de rand van de Utrechtse heuvelrug.

Lees meer over inhoud, programma en inschrijving

 

 

Open Trainingsdag 25 september 2020: Stresspatronen ompolen naar veerkracht.
Stress is geen hype. Het is aan de orde van de dag: overbelast raken door de hoeveelheid prikkels en krachten van buiten. Dit vraagt een structurele oplossing. Want de druk van buiten heeft een tegenkracht van binnen nodig. En dat is mogelijk via het ontwikkelen van een interne vitaliteit en coherentie in denken, voelen en handelen. De lichaamswijsheid is daarbij een belangrijke wegwijzer. 

In deze open trainingsdag leer je anders naar stress kijken, namelijk heel direct via de lichaamsdynamiek. Wat gebeurt er met je energie bij stress en hoe zie je dat terug in je eigen en andermans houdings- en bewegingspatronen? 

Lees meer over inhoud, programma en inschrijving

Contact met Buro Van Laar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
hhmood.com watchxxx.top fapdick.com