2,5 daagse module – zomerintensive 2021: Keuzes maken die ‘kloppen’ voor professionals en leidinggevenden

17 – 19 juni 2022

Deze zomerintensive is helemaal voor jezelf als begeleider en/of leidinggevende. De dagen geven je vertrouwen in je beslissingen en een boost aan je vitaliteit.

Elke dag maken we talloze keuzes: beslissingen die moeiteloos genomen worden genereren creatieve energie; deze beslissingen zijn authentiek en fris. Beslissingen die vanuit overleving en spanning gemaakt zijn genereren spanning en veelal obstakels. Hoe krijgen we toegang tot die moeiteloosheid?

Dat vraagt alerte presentie, bewustzijn en training om onze vitale kwaliteiten, vrij van ruis te benutten. Die inzet maakt de weg vrij voor coherentie in Hoofd, Hart en Buik; denken, voelen en doen functioneren dan als een geheel. De dingen vallen op hun plek en je gaat makkelijker staan voor wat van belang is. In de dagen leer je steeds meer te vertrouwen op de signalen die je van binnenuit krijgt. En zin van onzin te onderscheiden. 


Download de brochure voor meer ervaringen van deelnemers, informatie en aanmelden.Reacties van deelnemers aan de Zomerintensive 2019

  • ”De 3-daagse heeft me vernieuwde levenslust, veerkracht en inzicht in de samenhang tussen hoofd-, hart-, en buikkwaliteiten gegeven. En een stimulans om verder de weg op te gaan van van integratie, heling en regie. Annet is zelf het voorbeeld van integratie van Hoofd-Hart-Buik”
  • ”In deze 3 dagen heb ik ervaren hoe veel energie ik kan voelen; hoe stevig ik in het leven kan staan. Dat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik stappen wil zetten die ik niet kan meesteren. Dat ik me nog meer met mijn hart mag verbinden.”
  • Slotgedicht van Fried Didden (mei 2019)

Ikzelf,
verhaal mijn zelf,
door mijzelf, zonder gêne, aan mijzelf.
Waarbij al mijn onvervulde verlangens, angsten en onzekerheden,
decennia opgeslagen in lijf en leden,
de weg vinden naar het heden.
Lees verder


Download de brochure voor meer ervaringen van deelnemers, informatie en aanmelden.
Direct aanmelden? Gebruik het formulier hieronder.