Van binnen weet je alles

De mens is in een voortdurend proces van veranderen en bewegen op weg naar wie hij in potentie is.
Het functioneren vanuit een totaliteit is een centraal begrip bij het ontdekken van die potentie.
(uit handboek p.17)

Zomerintensive Hoofd-Hart-Buik Alignmentⓒ voor professionals en leidinggevenden 19 – 21 juni 2020

De 3-daagse zomerintensive 2020 Hoofd-Hart-Buik Alignmentⓒ voor professionals en leidinggevenden is helemaal voor jezelf. De intensive bewerkstelligt een enorme veerkracht en geeft richting aan je werk en leven. Het programma wordt na de zomervakantie bekend.

Wil je op een lijst van geïnteresseerden? Laat het ons weten op opleidingen@burovanlaar.nl. Dan krijg je als eerste het programma per mail.

2 reacties van deelnemers aan de Zomerintensive 2019

  • ”De 3-daagse heeft me vernieuwde levenslust, veerkracht en inzicht in de samenhang tussen hoofd-, hart-, en buikkwaliteiten gegeven. En een stimulans om verder de weg op te gaan van van integratie, heling en regie. Annet is zelf het voorbeeld van integratie van Hoofd-Hart-Buik”
  • ”In deze 3 dagen heb ik ervaren hoe veel energie ik kan voelen; hoe stevig ik in het leven kan staan. Dat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik stappen wil zetten die ik niet kan meesteren. Dat ik me nog meer met mijn hart mag verbinden.”

Sorry, comments are closed for this post.

Contact met Buro Van Laar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.