Online informatieavond en korte demo’s over de 5-daagse leergang lichaamsdiagnostiek en lichaamsgerichte interventies – 13 december 2022 19.30 – 20.45 uur


Tijdens deze interactieve online informatieavond krijg je informatie en kun je vragen stellen over de 2 geaccrediteerde modules van de 5-daagse leergang voor professionals, nl:

1) lichaamsgerichte interventies bij gezond begrenzen en voedende keuzes maken
2) lichaamsdiagnostiek en interventies bij stress reguleren en doorbreken.

Met deze thema’s krijgen veel professionals dagelijks te maken. Iemands woorden vertellen echter maar een deel van het verhaal. Ons lichaam geeft de hele dag seintjes wat voedend voor ons is en wat we ‘buiten de deur’ dienen te houden.

De gegeven lichaamsgerichte diagnostiek en lichaamsgerichte interventies in de modules geven concrete ingangen om de wijsheid van het lichaam directer te benutten. Specifieke oefenseries ondersteunen de integratie en toepassing van het materiaal in het dagelijks leven.

Tijdens deze informatieavond geeft Annet van Laar tevens korte demo’s hoe je stress kunt leren lezen en is er gelegenheid om vragen te stellen en met haar in gesprek te gaan.
Deze avond is kosteloos. Hieronder kun je je aanmelden, zodat we je vooraf de link naar de online avond kunnen mailen.

Of vraag direct een intake BodyMindScan© aan