Online informatieavond over de 5-daagse leergang lichaamsdiagnostiek en lichaamsgerichte interventies – 13 april 2023 19.30 – 20.45 uur

Tijdens deze interactieve online informatieavond krijg je informatie en kun je vragen stellen over de 5-daagse leergang voor professionals met de volgende actuele thema’s:

1) lichaamsdiagnostiek en interventies bij stress reguleren en doorbreken

2) lichaamsgerichte interventies bij gezond begrenzen en voedende keuzes maken

Met deze thema’s krijg je als professional veelal dagelijks te maken.

Tijdens de informatieavond geeft Annet van Laar voorbeelden van hoe je stress kunt leren lezen, welke gedragspatronen stress in de hand werken en hoe deze te doorbreken zijn. Het doel is om te werken naar een stevig fundament, waardoor gezonde grenzen en keuzes moeitelozer gemaakt kunnen worden! Ons lichaam geeft immers de hele dag seintjes wat voedend voor ons is en wat we ‘buiten de deur’ dienen te houden.

De gegeven lichaamsgerichte diagnostiek en lichaamsgerichte interventies in de modules geven concrete ingangen om de wijsheid van het lichaam directer te benutten. Specifieke oefenseries ondersteunen de integratie en toepassing van het materiaal in het dagelijks leven.

Er is tevens gelegenheid om vragen te stellen en met Annet in gesprek te gaan. Deze avond is kosteloos. Hieronder kun je je aanmelden, zodat we je vooraf de link naar de online avond kunnen mailen.