Enthousiaste ervaringen met blended trainingen

De afgelopen periode hebben we lekker doorgewerkt om van diverse live trainingen een blended programma te maken: live waar het kan, aangevuld met online sessies met diverse werkvormen. Met als uitgangspunt dat iedereen toch op een ontspannen manier kan leren en verder ontwikkelen.
Een aantal reacties:

”Was fijn om als alternatief dit te kunnen doen, verbazingwekkend hoe goed Annet contact kon maken via het scherm. Het is echt niet hetzelfde als een fysieke bijeenkomst die ik liever had gehad maar het heeft me goed geholpen om het levend te houden.

”Heel goed bevallen. Fijn dat door digitale aanpassingen de dagen op een aangepaste manier toch door konden gaan. Complimenten voor deze vorm. Het effect van de meditaties, oefeningen en inquiry was even groot als in de live groep. Ik heb wel wat minder mee gekregen van het leerproces bij de anderen.

Het online werken werkt voor mij prima. Het voordeel wat ik ook voelde voor en na de dagen, was dat de vermoeidheid van het reizen er nu geheel niet was en dat vond ik erg prettig. Ik heb er net zoveel uit gehaald. De opbouw was afwisselend en daardoor goed vol te houden.

Kijk voor de actuele trainingsdagen bij Agenda: