met Annet van Laar

Deze 3-daagse intensive heeft als thema keuzes maken die ‘kloppen’ m.b.v. het Hoofd-Hart-Buik-kompas©. De dagen zijn helemaal voor jezelf als professional. Ze geven een boost aan je energie en toegang tot en vertrouwen in je innerlijk kompas.

Elke dag maken we talloze keuzes: beslissingen die moeiteloos genomen worden genereren creatieve energie; deze beslissingen zijn authentiek en fris. Beslissingen die vanuit overleving en spanning gemaakt zijn genereren spanning en veelal obstakels. Hoe krijgen we toegang tot die moeiteloosheid?
Dat vraagt alerte presentie, bewustzijn en training om onze vitale kernkwaliteiten,vrij van ruis, te benutten. Beslissingen vanuit dit breder bewustzijnsveld blijken niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving te ‘werken’.


De 3-daagse vindt plaats 25-27 juni 2021, in de vrije natuur aan de rand van de Utrechtse heuvelrug.


Deze dagen hebben mij geholpen om dichter bij mijn oorspronkelijkheid te komen. Ik sta op eigen benen, volg mijn eigen pad, vraag om hulp en accepteer hulp. Ik dank je vanuit de grond van mijn hart!
Muriel van Hoek – A&O-Psycholoog